Moja Košarica

Ženske Kratke Denarnice Fine Šivanje Barva Držalo za Stranke Banque Reunion

€15.10 €9.06
Na zalogi
  • Obloge Materiala: Poliester
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Glavni Material: Denim
  • Sestava Materiala: PU
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Novo Žensk Trifold Denarnice Trajne PU Materiala za Kartico sim Darilo za Valentinovo, Rojstni dan, Novo

Opis:

Značilnosti:

Vezenje Niti Denarnice: Vezenje niti denarnice, barva torbici, v redu, šivanje, lepe izdelave.

Imetnik kartice: Obstaja več kartice slotov v ta dama denarnice, ki lahko shranjevanje vaš ID kartic, bančnih kartic, dostop. kartice, itd.

PU Materiala: To ženske kratke denarnica, ki je izdelana iz kakovostnih PU materiala, ki je na obrabo odporen, vzdržljiv z dolgo življenjsko dobo.

Priložnosti: Majhna luč, zaradi česar je enostaven za prevoz arou.Stilsko za vsako priložnost, vključno dating, potovanja, nakupovanje, bolj.

Poprodajne Storitve: Če imate kakršne koli težave, se nemudoma obrnite na nas, pomagali vam bomo rešiti v najkrajšem možnem času.

Specifikacije:

Material: PU

Velikost: 10.5*8.5*2.5 cm

Opombe:

Prosimo, upoštevajte, da zaradi vpliva svetlobe na zaslonu, rahlo kromatične aberacije, da je sprejemljiva.

Prosimo, dovolite rahlo merjenja napak zaradi ročnega merjenja.

Paket Vključuje:

1 * Denarnica

1,O Ladijski: Po tem, ko bi izdelka, bomo ladja vaše nakup v 3-4 dneh.Če imate posebne zahteve,prosim, pustite nam sporočilo, ali se obrnite neposredno na nas. 2,O Refu: Če je blago poškodovan v tranzitu, ga lahko vrnete v roku 7 dni.Pri uporabi za refu,mora kupec dobi potrditev od prodajalca. 3 O Trgovini Dropshipping: Na debelo, vam bomo ponudili popust ali brez izrecnega dostava ki traja le 3-8 dni, da pridejo.Za padec ladijskega prometa, bi se blago, za vaše stranke neposredno ne zapusti informacij o nas, če bi radi. 4,Kako Lahko sledenje moje parcele?: Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 5,Kaj lahko naredim, če nakup zaščito čas izteka?: Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas vam lahko pomagamo, da exte to.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *