Moja Košarica
  • Doma
  • Izdelki Za Hišne Živali
  • Ptica Oblačila Za Papiga Papiga Čebelji Kostum Pet Malih Živali Oblačila Čebel Oblikovan Hoodie Mehki Koži Prijaznih Hišnih Ptic Obleko Za

Ptica Oblačila Za Papiga Papiga Čebelji Kostum Pet Malih Živali Oblačila Čebel Oblikovan Hoodie Mehki Koži Prijaznih Hišnih Ptic Obleko Za

€9.37 €4.68
Na zalogi
  • Ptica Dodatki Tip: Ptičje Kopeli
  • Material: Gume
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Ta Papiga Oblačila Za Sonce, Conure Je Izdelan Iz Visoko kakovostne Tkanine, Ki Je Mehak In Udoben Za Vašo Ptico.To Ne Vpliva Na Polet In Dejavnosti, Tako Da Je Vaš Papiga Lahko Uživali Nosiš Brez Nelagodja.To Je Tudi Enostaven Za Čiščenje, Tako Da Boste Lahko Obdržali Svežo In Higiensko.

Izdelek material: poliester Žamet

Velikost Izdelka:

Velikost:

S velikost: prsih 8,5 cm/3.35 v

M velikost: Bankrot 10 cm/3.94 v

L velikost: prsih 12 cm/4.72 v

Seznam;

Ptica Oblačila x1

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hladno Varstvo: Imejte papiga toplo in prijetno v tej smešno čebel v obliki ptičje oblačila.Vaš papiga bo všeč ta ljubek in udobno obleko, ki bo prav tako pritegnili pozornost ljudi in ljubezni.

2.Mehkega Materiala: Obleka aviarne tovariši z zaupanjem!Ti ptica oblačila funkcijo kože,-prijazne tkanine, da ne bo škode ali dražijo svojega ljubljenčka kože ali perje.

3.Povečanje Let Izkušenj: Zasnovan z papiga krila v mislih, Ptica Oblačila funkcija luknje na obeh straneh, da se prepreči zadrževanje ali nelagodje.Razširila svoja krila bolje in uživajte prosti pretok med letom, in dejavnosti, s krili prijazna.

4.Vsestranska uporaba: nagizdati vaš hišnih ptic, ki z lahkoto uporabo teh ptic oblačila, primerna za Cockatiel, Budgie, Greys, Parakeet, Papige, Ščinkavec, Sonce, Conure, in druge pernate prijatelje.

5.Enostavno Vzdrževanje: ptica oblačila so enostavno, da dajo na in vzlet s čarobno nalepka modela.So tudi enostavno čiščenje, samo obrišite s toplo vodo in blagim čistilnim sredstvom.Ne uporabljajte vroče vode ali belilo.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *