Moja Košarica
  • Doma
  • Električna Oprema
  • Avto Polnilnik Hitro Polnjenje 4 V 1 Visoke Hitrosti, Avto Polnilec 3.1 Avto Polnilec S 4 Vrata USB LED Digitalni Zaslon Za Vožnjo Diktafon

Avto Polnilnik Hitro Polnjenje 4 V 1 Visoke Hitrosti, Avto Polnilec 3.1 Avto Polnilec S 4 Vrata USB LED Digitalni Zaslon Za Vožnjo Diktafon

€2.45 €0.91
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Z več vrata USB in napetost digitalni zaslon funkcija, lahko zaračuna več naprav hkrati in spremlja stanje polnjenja.

Izdelek material: ABS+aluminij zlitine

Teža izdelka: je 25,8 G

Velikost izdelka: 4x4x6cm/1.57x1.57x2.36in

Izdelek parametri: Vhod: 12V-24V Izhodna napetost: 5V-3.1

Izhodni vmesnik: 4 USB

Izdelek barva: črna, bela

Seznam Izdelkov:

3.1 4-v-1 avto polnilec x1pcs

Oglejte si več podrobnosti izdelka

1.Hitro Polnjenje: Izkušnje precej hitro polnjenje hitrostih z našo USB avto adapter.Ta adapter je polnjenje hitrost 300% hitreje kot navadne avto polnjenje kartice, ki zagotavljajo optimalno naprave v nobenem trenutku.

2.Priročno Polnjenje: Opremljen z več vrata USB, ta USB avto adapter za polnilnik omogoča polnjenje več napravah hkrati.To zagotavlja hitro in varno polnjenje do 2.4 na vrata, idealen za zaposlene posameznike ali družine na poti.

3.Spremljanje enostavno: bodite obveščeni in pripravljeni na cesti z našimi USB avto polnilec ac realnem času napetost sledenje funkcijo.Spremljanje in prikaz vašega avtomobila napetosti z LED digitalni zaslon funkcija, ki zagotavljajo optimalno delovanje.

4.Boljše Varstvo: Naše USB avto polnilec adapter zagotavlja varno in stabilno polnjenje s inteligentni nadzor čip, ki ureja napetost, tok kratkega stika, in temperaturo zaščite.Njena več stabilno mehanizme varstva vključuje napreden nadzor sistema, ki zagotavlja zanesljivo in brez težav polnjenje.

5.Odlično Plamen Retardancy: iz zanesljivih ABS in aluminij zlitine materiali, naše USB avto adapter za polnilnik, ki je odporna na padce in se ponaša z veliko toplotno odpornost.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *