Moja Košarica
  • Doma
  • Za Razsvetljavo Pribor
  • 3X RGB Led Trak Svetlobe Glasovni Nadzor Dela Z Alexa & Google Doma, WIFI Brezžično Smart Krmilnik Z Brezplačno Aplikacijo

3X RGB Led Trak Svetlobe Glasovni Nadzor Dela Z Alexa & Google Doma, WIFI Brezžično Smart Krmilnik Z Brezplačno Aplikacijo

€15.80 €11.37
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

3X RGB Led Trak Svetlobe Glasovni Nadzor Dela Z Alexa & Google Doma, WIFI Brezžično Smart Krmilnik Z Brezplačno Aplikacijo

Glasovni Nadzor Iz Alexa & Google Doma.Ta wifi LED krmilnik, ki je združljiva z Amazon Alexa in lahko dodate spretnosti, da vaš Amazon Echo, Pika ali Tapnite in nadzor vašega LED luči s svojim glasom.Z UPORABO MAGIC DOMA APP IN TUDI PODPORO ZA GOOGLE DOMA.

Wifi LED Krmilnik.Zdaj nadzor vaš luči LED trakovi, using vaš iPhone ali Samsung pametni od kjerkoli.To malo napravo, ki pomaga povezava vašega RGB LED luči trakovi na wifi omrežje.Vi šele potreba, da prenesete brezplačno aplikacijo v mobilnem telefonu in nato začnite uživati prosti nadzor brez okrog iščejo IR daljinski.

Svetloba Ples Z Glasbo.Ko je predvajanje glasbe v vašem telefonu, wifi krmilnik omogoča luči premagal z glasbo.Super za gradnjo vzdušje stranka ali zmenke.Kaj je bolj, app vam omogoča, da izberete katero koli barvo, jakost, ali vzorec, kot tudi program za luči, vklop in izklop ob določenih urah dneva!

Sinhronizacija Nadzor S Strani Skupine.Podpora za nadzor multi LED trakovi ob istem času.Ime vsakega LED trakovi na vaš telefon app in razvrsti vsak v različne skupine.Lahko nadzorujete nekatere skupine ali individualno pvc trak z Čarobno doma app na telefonu.

Enostavna Namestitev.Vi šele potreba, da imajo wifi krmilnik povezan na napajanje luči trakovi in vaš dom wifi usmerjevalnik preko scan kodo, da prenesete app na svoj pametni telefon.To je odličen dodatek za vse luči LED trakovi.

Dve nadzor načina:

1. Glasovni nadzor iz Alexa in Google Home.By prenos Čarobno doma app, preprosto vprašali Alexa/Google vklopite ali izklopite luči trakovi.Ne podpirajo spremembo barve prek glasovnega upravljanja.

2. Pametni telefon nadzor od kjerkoli.S Čarobno doma aplikacijo na svoj mobilni telefon, 16 milijonov barv so na voljo za izbiro.

Dveh načinov povezave:

1. En način:

Ena WIFI krmilnik lahko nadzorujejo z različnih telefonov, in eno telefon lahko le nadzor, eno wifi kontroler.

Kako uporabljati:

Korak 1, priključite ta wifi krmilnik za luči LED trakovi preko 4 pin connector, in tudi povezavo na moč preko DC vrata z izmenični tok svetlobni trak.

Korak 2, Skenirajte kodo na wifi krmilnik prek telefona če želite prenesti Čarobno doma app.

Korak 3, Pojdite na vaš telefon, wifi nastavitve, poiščite "LEDNet....", povezati.Če ni mogoče najti, Reset WIFI krmilnik za vtičnice in odklopite priključek večkrat za 4-krat.

Korak 4, Obiščite to Čarobno Doma app na telefonu, kliknite "Neposredno poveže z napravo za nadzor", potem lahko nadzirate vaš luči led trakovi prek telefona.Prosimo, upoštevajte, to ne uporabljate wifi, tako da je telefon v bližini krmilnik za sprejem signala.

Barva: Bela

Material: plastika

Velikost: 18 x 5.4 x 2,5 cm

Vsebina Paketa:

3 x Smart Krmilnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *