Moja Košarica
  • Doma
  • Glasbila
  • Začetnik 4/4 Električna Violina Ebony Tiho Violino Električna Violina Uvodni Niz

Začetnik 4/4 Električna Violina Ebony Tiho Violino Električna Violina Uvodni Niz

€187.75 €123.92
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Visoko-kakovostni materiali: 4/4 električne violine so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse iz masivnega lesa z roko.Visoko-kakovostnega lesa telo proizvaja svetlejšo zvok.Izbrani ebony fingerboard zagotavlja nemoteno predvajanje, medtem ko se je trmast ebony lesa, nohte in brado je ostalo, so trpežna in primerna za dolgotrajno prakso.

Genialno podrobnosti: rafiniranega klavir koda je exquisitely oblikovana in zvok občutljiva. 4 zvoka zatiči, ki se lahko prilagodi za najboljši strehe glede na vaše želje.Napajalnik lahko prilagodite glasnost zvoka je resnično in naravno.

Izklop prakse in solo ojačevalnika moči: tako dolgo, kot si priključite slušalke svobodno, lahko igrate električna violina, brez motečih others.By priklop na ojačevalnik preko izhoda ear, lahko pokažejo svoje talente, na zabavah ali na odru.Če slušalka poškodovana, se obrnite na nas.

Polno velikost: ebony tiho violina je primeren za študente, odrasle, za začetnike in napredne igralce.Lahek in prenosen, zato je malo verjetno, da povzroči utrujenost in razdražljivost športnikov' roke, da se zagotovi dolgoročno praksi.

barva: črna

Material: masivni les

Vsebina Paketa:

1 x električna violina(brez 9V baterijo)

1 x slušalke

1 x Kolofonije

1 x audio kabel

1 x klavir lok

1 x nahrbtnik

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *