Moja Košarica
  • Doma
  • Vaflji Oblikovalci
  • Komercialni Arašidovo Omako Mešalnik In Mlinček Sezamovo Mešalnik Maslo Hrane Procesor Colloid Arašidovo Maslo Kavo Iz Soje Brusilni Stroj

Komercialni Arašidovo Omako Mešalnik In Mlinček Sezamovo Mešalnik Maslo Hrane Procesor Colloid Arašidovo Maslo Kavo Iz Soje Brusilni Stroj

€158.13 €150.22
Na zalogi
  • Nazivna hitrost: 2800R/MIN
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Model Izdelka: XT-100
  • Premer Kolesa: 100mm
  • Blagovna Znamka: BURUIMU
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Izdelek parameter 1:

Ime izdelka: Sezamovo Arašidovo Maslo Brusilni Stroj

Model izdelka: XT-100

Velikost izdelka: 260*260*650mm

Motor moč: 1100w

Nazivna napetost: 220v

Nazivna hitrost: 2800r/min

Premer kolesa: 100 mm

Učinkovitost proizvodnje: 15 kg/h

Teža izdelka: 24kg

Izdelek, material: nerjavno jeklo + poliranega aluminija

Izdelek parameter 2:

Ime izdelka: Sezamovo Arašidovo Maslo Brusilni Stroj

Model izdelka: XT-160

Učinkovitost proizvodnje: 30 kg/h

Napetost: 220v

Moč motorja: 1,5 kw

Kolo premer: 160 mm

Teža izdelka: 42kg

Velikost izdelka: 35*32*70 cm

Izdelek, material: nerjavno jeklo + poliranega aluminija

Sezamovo tahini pralni arašidovo maslo obdelave pralni /arašidovo prilepite izdelavo stroja arašidovo maslo pralni podrobnosti:

1.Naprava ima značilnosti kompaktna konfiguracijo,stabilizacijo,visoke,nizke temperature,tanke razčlenitve sledenja dogodkom.

2.Deli se obrnete na material, ki so v celoti izdelani iz nerjavečega jekla,tako da je oprema neonesnaženega za obdelavo materiala in biti v skladu s standardom hrane, sanitarijami v celoti.

3.Mlinske vodja colloid mlin je s posebno toplotno obdelavo,ima dolgo življenjsko dobo,in enostaven za uporabo,enostaven za čiščenje in vzdrževanje.

4.Ta oprema lahko obdela veliko vrst materiala in po produkcije, ki se obdelujejo s kavo lahko ohranili bistvene hranilne elemente in sveže značilnosti

Dostavo način:

1.Če izberete "prodajalca Način dostave" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko po morju in se poda na najbližji pristanišče! - Če CFR po morju, to pomeni, da, po prihodu namembno pristanišče, kupec treba plačati namembno pristanišče stroške (kot so terminal manipulativni stroški, dokumentov stroški, stroški skladiščenja, ekt), davka ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.

2.2.Če izberete", ki Jih Express " pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko v mednarodnem express (kot so DHL / TNT/ FEDEX /ARAMEX, ECT) in neposredno dostavo na vaš naslov, (od VRAT DO VRAT)!Če pošiljke, ki jih express, ko se je vrnila , kupec poskrbeti morate samo za to, da plača davek in pomoč ladjar, da ne carinjenje je ok.

3.3.Če izberete "Po Zraku" pomagali vam bomo, da poskrbi za pošiljko z letalom in dostavo na najbližje letališče!po prihodu na letališče , kupec morali plačati davek, da ne carinjenje in prevzem blaga, ki jih sami.(cui)

prosimo, upoštevajte,:

1. Če izdelek se, bomo poslali najnovejše slog.Na videz se lahko spremenijo, vendar parametrov in funkcij, ostanejo nespremenjene.

2. Če proizvodni proces mehanske proizvodov zahteva varjenje.Tam bo rahlo varjenje sledi na varjenje točke.To je normalno in ne gre za napako.Če ste mislih, vas prosimo, kraj vaše naročilo in previdno.ali se obrnite na prodajalca, da preverite podrobno sliko.

3. Vse stroj, velikost in teža, merjena z naših rokah,morda so nekateri odklon,prosim, ne misli,

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *