Moja Košarica

100 KOZARCEV Sredstev Izziv Box Set, Proračun Načrtovalec Knjiga za pripravo Proračuna

€24.15
Na zalogi
  • Poreklo: Celinska Kitajska
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

100 KOZARCEV Sredstev Izziv Box Set, Proračun Načrtovalec Knjiga za pripravo Proračuna

[100 Sredstev Izziv Box Set]100 Sredstev Izziv Box Set je odličen način, da bi dobili vso družino vključeni v varčevanje, in odlično orodje za poučevanje otrok o tem, kako prihraniti denar.

[Blagajna]si želite zabaven in ustvarjalen način, da prihranite denar? 100 sredstev izziv polje nastavite lahko pomaga priti v navado, shranjevanje in izgradnjo vaše izredne prihranke sklada.

[Prihranek denarja Izziv]100 Ovojnice Prihrankov Izziv se bo Polje, ki vam pomaga vztrajati tir od vaš napredek, spremljati svoje dosežke, in ostati motiviran na vaše finančne potovanje.

[Denar, Ovojnice za Gotovino]To srčkan 100 Ovojnice Prihrankov Izziv se bo Polje, ki vam pomaga vztrajati tir od vaš napredek, kot boste prihranili denar za dopust, avto, sklad, dolžniške dobitkov, rojstne dneve, ali kaj!

[Super Darilo] To izvrstno 100 ovojnice denarja varčevanje izziv, lahko tudi dobre počitnice ali darilo za rojstni dan za otroke ali prijatelje.

velikost: 9 x 12 x 18,5 cm

Material: Papir

barva: Kot prikazano

Vsebina Paketa:

100 x ovojnica

1 x box

1 x izziv tracker

Samo zgoraj paket vsebine, drugi izdelki niso vključeni.

Opomba: Lučka za razmislek in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *