Moja Košarica
  • Doma
  • Vaflji Oblikovalci
  • Gospodinjski Piškotek, ki Tvorijo Pralni Namizni Električni 220V Piškotki Testenine Rezanci Maker Kuhinjsko Uporabo Procesorja

Gospodinjski Piškotek, ki Tvorijo Pralni Namizni Električni 220V Piškotki Testenine Rezanci Maker Kuhinjsko Uporabo Procesorja

€212.98
Na zalogi
  • Material: Jekla
  • Poreklo: Celinska Kitajska
  • Napetost (V): 220V
  • Številka Modela: PM-1203
  • Blagovna Znamka: FUWODA
  • Funkcija: Mešanje
  • Moč (W): 180W
Dodaj na seznam Želja

+ OPIS INFORMACIJE

Parametri

Model: PM-1203

Napetost: 220V/50Hz

Moč: 180W

Hitrost: 50-60 min

Velikost izdelka: 240*345*310 mm

Pakiranje Velikost: 500*340*400mm

Bruto Teža: 12 kg

Podrobnosti Izdelka

Profil Podjetja

Jiaozuo Naprej je trdna družba z leti izkušenj kot specialist na področju živil strojne opreme.Z avtomatizacijo, digitalizacija in humanization, smo na novo opredeljuje za predelavo hrane, ki temelji na zanesljive tehnologije in trajno kakovost.Načrtovani in izdelani posebej za reševanje produktivnost vprašanja, naši stroji so idealne za delo, varčevanje in zmanjševanje nastajanja odpadkov.Naš cilj je, da dobava zanesljiv, stroškovno učinkovit in robusten hrane stroji za vse proračune in zagotavljanje zadovoljstva strank v vsaki fazi.Vsi naši izdelki izpolnjujejo stroge varnostne zahteve in so zaslužili sami odmevnih mesto na mednarodnem trgu za proizvodnjo kakovosti, varnosti in higienično uporabo.Z bogatimi poklicnimi izkušnjami in zaprite za raziskave trga, smo že določena naša točen položaj na trgu v različnih kontinentih in širjenje naših izdelkov po vsem svetu kot v Evropi, južni Aziji, Afriki, Avstraliji in Ameriki.

Pakiranje & Dostava

1. Oba upam, da so izdelki nepoškodovani, ko ga prejmete, zato bomo poskrbite, da blago, ki so skrbno zapakirano.

2. Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in telefonsko številko, ki je pravilna, smo lahko pošiljate izdelek v roku 7 delovnih dni po plačilu končano.

3. Večina držav čas dostave je 15-45 delovnih dni.Ampak nekaj blaga, dostava lahko zamuja, zaradi napačnega ravnanja prevoznika, carinski zamudo, uvozne tarife, nacionalnih političnih strank, v oddaljenih območjih, ali druge okoliščine, iz našega nadzora.Upam, da boste lahko razumeli, in počakajte, da potrpežljivo.

4. Vljudno prosim, pomnite, ko paket prispe na vaše lokalne navade, boste morda morali plačati davek in sprejeti paket proč.Ne nosimo carinskih dajatev ali uvoznih davkov.Če carinjenje ne zaradi kupca razlogov in blago vrne ali uničena, ne bomo vračilo denarja.

5. Če se odločite, DHL, FEDEX, TNT, UPS, EMS, pomagali vam bomo urediti mednarodna ekspresna dostava in dostavo neposredno na vaš naslov (od vrat do vrat, storitev), Če je blago dobavljeno po kurirju, kupec zahteva le plačilo davkov ob prihodu.

Servisno Službo Zavarovanje Storitev

Prav tako boste uživali v dobro servisno službo zavarovanje storitev, ko bi se končal.Zagotavljamo vam, da so vsi izdelki so blagovne znamke original in nov.Stroj z 1 let garancije, če je kaj narobe z njim, prosimo, kontaktirajte nas brez oklevanja.Če niste zadovoljni z našo storitvijo, dobite vprašanja o tem, kako deluje stroj, ali če je predmet prišel z zamudo, poškodovan, del zamudili, prosimo, kontaktirajte nas na spletu ali Whatsapp ASAP.Bomo rešili problem za vas in poskusite, da se boste zadovoljni.

Še več, prosim, ne pustite nizkih ocen povratne informacije na naš račun, preden bo dobra rešitev.Nasprotno, vaše velikodušno 5 ZVEZDIC pozitivne povratne informacije, je velika motivacija za nas.Upam, da se vaš razumevanje!

0 Ocene za ta izdelek

Dodaj pregled

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen.
Svojo oceno *